Tradicionalna tajlandska masaža Kozmetički Salon Nirvana

📢 TAJLANDSKA MASAŽA U NIRVANI🔝🔝🔝
💥U salon Nirvana stigla nam je vrlo stručna osoba, majstorica i edukatorica istočnjačkih tehnika masaža od kojih posebno izdvajamo Tradicionalnu tajlandsku masažu. Istočnjački majstori dobro poznaju ljudsko tijelo te pravila tajlandske masaže i ayurvede te se osposobljavaju tijekom čitavog svog života te i dalje ulažu u svoje znanje i sposobnosti.
💥Osim tradicionalne tajlandske masaže tu je i niz drugih tehnika sa Tajlanda kao i iz Kine koje imaju posebne blagodati na našem tijelu za koje je naša majstorica posebno educirana.

Posebno izdvajamo:
📌 Tradicionalnu tajlandsku masažu,
📌 Uljnu masažu,
📌 Sportsku tajlandsku masažu,
CIJENE: 60 min 250 kn
90 min 350 kn
120 min 420 kn
📌 Anticelulitnu ručnu tajlandsku masažu,
(snažnom ručnom masažom remodelira se tijelo, razbija celulit, sagorijevaju se masnoće, izbacuju iz tijela te se tako gubi i na težini).
CIJENA 45 min 180kn (cijelo tijelo: noge, trbuh, guza, leđa i ruke)
CIJENA 30 min 150kn (noge i guza)
Za pakete od 10 tretmana GRATIS MASAŽA LICA
📌 Masažu lica (lice, vrat, dekolte, ramena, glava-tjeme),
CIJENA 150 kn /10% POPUST
📌Refleksologija stopala…
Ova tehnika koristi jedinstvenu metodu pritiska palcima i specijalnim štapićima na refleksne točke radi postizanja brojnih terapijskih učinaka. Njezini su učinci višestruki, pa se tako mogu ukloniti blokade u protoku tjelesne energije, normalizira se protok krvi i limfe u tijelu, postiže se ravnoteža pojedinog organa, žlijezde ili cijelog tijela.
CIJENA 150kn /10% POPUST
Svoje termine možete rezervirati u inbox ili na
☎️ 091 782 9389