Jake osobne granice – rast ili propast? Doznajte ovog petka na novom Hipnooo panelu!

 
 

Dragi ljubitelji misterija i istraživači uma,

pozivamo vas na još jednu panel raspravu o temi koja otvara vrata nepreglednim prostranstvima ljudskog uma. Dok pokušavamo podići kvalitetu života i slijediti svoje ciljeve, prestajemo govoriti „da“ na svaku tuđu potrebu, možda će nekada naša „ne“ zvučati sebično. Kako pronaći tu pravu mjeru, kako postaviti, izraziti i održavati svoje osobne granice? Jeste li ikada razmišljali o tome mogu li one biti ključ osobnog razvoja ili nas, pak, voditi u izolaciju i neuspjeh? Jesu li vaši stavovi čvrsti ili vas drugi lako gaze? Koliko su nam granice univerzalne, i što da radimo kada ih netko manipuliranjem pokušava pomaknuti?

Na ovom susretu zaronit ćemo duboko u temu osobnih granica, istražujući njihovu važnost, funkciju i utjecaj na našu svakodnevicu. Kroz diskusiju i primjere iz života, otkrit ćemo kako prepoznati granice, kada je potrebno reći “da” ili “ne”, te kako ih održavati na način koji podržava naš rast i dobrobit.

Svi naši panelisti su prvenstveno hipnotizeri, no bave se i drugim srodnim tehnikama (NLP, EFT, Mindfulness, Psihoterapija) pa će njihova stajališta i perspektive biti različite.

Nema sumnje da će ovaj događaj biti inspirativno iskustvo za sve nas koji želimo bolje razumjeti i afirmirati svoje osobne granice kako bismo ostvarili zdraviji i ispunjeniji život.

Upoznajte nas, a mi ćemo vas upoznati s temom „Jake osobne granice – rast ili propast?“

Kratko predstavljanje hipnoterapeuta koji će sudjelovati u Hipnooo panelu…

 

Granice se ne postavljaju jednom zauvijek. Za rast nam treba prostora, tu granice trebaju biti manje ili nepostojane.

– Sanja Subotić, mag.psych., hipnocoach i hipnoterapeut


Osobne granice mogu biti i rasti propast, najvažnije je da granice koje postavljamo ne budu od bodljikave žice nego da budu od cvijeća, tada su mnogo ugodnije i nama i onom prema kome postavljamo.

– Miroslav Knežević, prof.dr., komunikolog, psihoterapeut i hipnoterapeut


Biram živjeti između dva pola – fleksibilnost kod imanja granice je važna jer tada imamo povećane izbore.

– Josip Jelić, osnivač Hipnooo Akademije


Ako je nešto vrijedno, jaka granica je korisna jer štiti vrijednost. Ali, što ako štitimo bezvrijednost i na nju postavimo jaku granicu?

– Hrvoje Felbar, profesor fonetike, instruktor hipnoze i hipnoterapeut

Prijavite se za panel ovdje
Upoznajemo i provjeravamo mitove o hipnozi, istražujemo hipnozu iz raznih kuteva, donosimo informacije o novim zbivanjima,… očekuju vas eksperimenti i seanse, vježbe i izazovi, i nadasve fenomenalno iskustvo hipnoze…

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku… postanite dijelom inspirativne diskusije, prvog Hipnooo panela koji planiramo nastaviti i u budućnosti.

 

Upoznajte se s nama, a mi ćemo vas s hipnozom…

Vaš Hipnooo Tim