NEWSLETTER

Većinu objava ovog Newsletter možete pogledati i na www.alkemija.com portalu.


Alkemija Newsletter. Primaju ga svi koji su izrazili želju za daljnjom komunikacijom oko vježbanja i osobnih ili preporuka Alkemija i Kaido portala. Ukoliko ne želite nastaviti čitati moguća je ..KLIKOM NA ODJAVI..  Novi zakon o Privatnosti podataka promijenio je pravila oglašavanja. ALKEMIJA PORTAL Vam izlazi u susret .. Pošaljite informacije koje želite objaviti na: Alkemija.portal@gmail.com ili podijelite svojim prijateljima. Mi imamo mogućnost i podijeliti ćemo na našu listu čitatelja u Hrvatskoj.

 


Alkemija Portal ne jamči za ispravnost informacija navedenih u prethodnim objavama. Molimo, provjerite pozivom na telefone ili posjetom internet stranicama koje su navedene gore. SVe mail adrese i privole dobivene su putem GDPR formulara na stranica PRIJAVA NA NEWSLETTER.

 


Pozor, ovaj Newsletter nije zdravstveno savjetovalište niti govori o ozdravljenju bilo koje vrste. Čitatelji su dobrovoljno prijavili svoje sudjelovanje u svim aktivnostima Programa. Neke fotografije su pod Copyright pravom. Copyright © 2020 Alkemija .com, Sva prava pridržana.


Želiš li promijeniti način na koji primaš ove poruke? Možeš modificirati postavke KLIKOM NA ODJAVI

 

Ovaj newsletter želimo slati SVAKI dan i pripremati informacije koje bi vas mogle zanimati. Ukoliko vam je dosta ovih poruka… ODJAVA ODMAH I DEFINITIVNO
uvjete pslanja i primanja poruka uvijk možete pogledati ovdje:  http://www.alkemija.com/newsletter/

 


UREDNIK NEWSLETTERA: Alen Duka, Zagreb, 098.516852 Viber/WhatsApp , alenduka@gmail.com