Profesionalni difuzor mirisa – SELECT ONE

Profesionalni difuzor mirisa – Q 100

Q100 diffuser

 

 Q100 (768×576)

Reproduktor videozapisa

 

 

 

Idealan za svaki dom, svlačionice, kupaonice, toalete i wc, urede, kamp kućice i sve ostale manje prostore. Za rad uređaja može se koristiti: struja, baterije ili može biti spojen na USB utičnicu vašeg računala, što jamči duži vijek trajanja od ostalih sličnih proizvoda koji troše više energije i treba ih često puniti. Uređaj se može zaključati te je tako zaštićen od neovlaštenog pristupa programatoru i punjenju. Kombinira visoku učinkovitost i difuzijsku stabilnost mirisa sa malom potrošnjom!


q100 inside

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Q350e

 

Profesionalni difuzor mirisa – Q 350e

Profesionalni i ekonomičan difuzor mirisa za manje i srednje prostore (do 350m3).

Q350e je najsigurniji i najekonomičniji profesionalni uređaj za raspršivanje mirisa koji možete pronaći na tržištu. Pruža savršenu ravnotežu između udobnosti i stila.

Q350e kombinira najbolju tehnologiju tvrtke QueLLiDelNaso s izdržljivim i laganim materijalima (plastično kučište). Vrhunski detalji u kvaliteti i najbolje difuzne tehnologije Q350e parfema jednake su svim ostalim proizvodima iz obitelji Q difuzora. Kompaktan, potpuno programabilan i dobro osmišljen difuzor savršeno će se uklopiti u svaki prostor. Ugrađeni elektronički sustava programiranja omogućiti će vam da optimalno prilagodite radne cikluse i stanke, razinu intenziteta raspršenog mirisa i vrijeme aktivacije difuzora na satu i dnevno (do 3 rasporeda za svaki pojedini dan u tjednu). Kao i svi ostali uređaji serije Q poštuje sve europske norme kvalitete i nosi oznaku CE.

            

Pogodan za maloprodajni svijet, trgovine, trgovine odjećom, dvorane za sastanke, butike, urede, pa čak i domove. Može se koristiti u „samostalnom“ načinu rada izravno u prostoriju ili povezati sustavom klimatizacije u zgradi. Pruža odličnu vrijednost za za uloženi novac.

Potrošnja eteričnog ulja:

Q8000

 

Profesionalni difuzor mirisa – Q 8000

Profesionalni i ekonomičan difuzor mirisa za velike prostore (do 8000m3).

Q8000 ima aluminijsko tijelo, besprijekorne pojedinosti i tehnologiju difuzijskog sustava mirisa koji ga čine kompaktnim, vrhunskim proizvodom.

Q8000 je snažan, dobro dizajniran i sofisticiran uređaj. Programiranje uređaja i kontrola rada preko ugrađenog displaya je vrlo jednostavno i brzo. Korisnik može birati između 9 različith modova rada uređaja (rad/pauza), te programirati do 3 različita moda rada 24 sata za svaki dan u tjednu. Otvaranjem zaključanih vrata možete jednostavno pristupiti unutar perfumera, u kojemu se nalazi sustav za raspršivanje mirisa i spremnik ‘Essence Fragrances’ ulja. Oznaka CE koju nosi jamac je kvalitete i usklađenosti sa europskim normama.

            

Q5.5

 

Profesionalni difuzor mirisa – Q 5.5

Profesionalni i ekonomičan difuzor mirisa za velike prostore (do 5000m3).

Q5.5 ima aluminijsko tijelo, besprijekorne pojedinosti i tehnologiju difuzijskog sustava mirisa koji ga čine kompaktnim, vrhunskim proizvodom malih dimenzija i velikog spremnika.

Njegova temeljna osobitost je veliki aluminijski spremnik za dopunjavanje mirisa: 5 litara eteričnog ulja omogućit će vam da uvelike smanjite svoje operativne troškove i imate na raspolaganju godišnje količine vrhunskog mirisa!. Još snažniji nano-atomizacijskim sustav omogućuje širenje isključivo ekoloških čistih etiričnih ulja-mirisa iz QueLLiDelNaso. Oznaka CE koju nosi jamac je kvalitete i usklađenosti sa europskim normama.

            

Pogodan za sve velike zatvorene prostore kao što su  supermarketi, shopping centri, izložbeni saloni, hoteli, tvornice namještaja itd. Koristiti se izravnim spajanjem sa sustavom klimatizacije u zgradi. Robustan i eleganti proizvod ekonomične potrošnje.

Potrošnja eteričnog ulja:

Q5000

 

Profesionalni difuzor mirisa – Q 5000

Profesionalni i ekonomičan difuzor mirisa za velike prostore (do 5000m3).

Q5000 ima aluminijsko tijelo, besprijekorne pojedinosti i tehnologiju difuzijskog sustava mirisa koji ga čine kompaktnim, vrhunskim proizvodom.

Q5000 je snažan, dobro dizajniran i sofisticiran uređaj. Programiranje uređaja i kontrola rada preko ugrađenog displaya je vrlo jednostavno i brzo. Korisnik može birati između 9 različith modova rada uređaja (rad/pauza), te programirati do 3 različita moda rada 24 sata za svaki dan u tjednu. Otvaranjem zaključanih vrata možete jednostavno pristupiti unutar perfumera, u kojemu se nalazi sustav za raspršivanje mirisa i spremnik ‘Essence Fragrances’ ulja. Oznaka CE koju nosi jamac je kvalitete i usklađenosti sa europskim normama.

           

Pogodan za sve velike zatvorene prostore kao što su  supermarketi, shopping centri, izložbeni saloni, hoteli, tvornice namještaja itd. Koristiti se izravnim spajanjem sa sustavom klimatizacije u zgradi. Robustan i eleganti proizvod ekonomične potrošnje-

Potrošnja eteričnog ulja:

Q2500v

 

Profesionalni difuzor mirisa – Q 2500v

Profesionalni i ekonomičan difuzor mirisa za velike prostore (do 3000m3).

Q2500v ima aluminijsko tijelo, besprijekorne pojedinosti i tehnologiju difuzijskog sustava mirisa koji ga čine kompaktnim, vrhunskim proizvodom. Zahvaljujući ugrađenom dodatnom ventilatoru pogodan je i za samostalni rad tj. direktnu aplikaciju na većim prostorima kao što su sajamske izložbe, sportske dvorane, dvorane za evente i sl.

Q 2500v je snažan, dobro dizajniran i sofisticiran uređaj. Programiranje uređaja i kontrola rada preko ugrađenog displaya je vrlo jednostavno i brzo. Korisnik može birati između 9 različith modova rada uređaja (rad/pauza), te programirati do 3 različita moda rada 24 sata za svaki dan u tjednu. Otvaranjem zaključanih vrata možete jednostavno pristupiti unutar perfumera, u kojemu se nalazi sustav za raspršivanje mirisa i spremnik ‘Essence Fragrances’ ulja. Oznaka CE koju nosi jamac je kvalitete i usklađenosti sa europskim normama.

            

Pogodan za sve velike otvorene i zatovrene prostore kao što su kina, supermarketi, izložbeni saloni, hoteli, prodajni saloni, teretane, fitness centri itd. Koristiti se izravnim spajanjem sa sustavom klimatizacije u zgradi ili samostalno. Robustan i eleganti proizvod ekonomične potrošnje.

Potrošnja eteričnog ulja: