Alkemija portal

mjesto gdje preporuka pretvara IDEJU u zlato

Vježbe koje liječe visoki krvni tlak

Ruski liječnik preporučuje vježbe koje zauvijek liječe visoki krvni tlak

vježbe koje zauvijek liječe visoki krvni tlak
Snimka zaslona: YouTube

Ruski liječnik Aleksandar Šišonin preporučuje jednostavne vježbe za koje tvrdi da zauvijek liječe visoki krvni tlak. 

Aleksandar Šišonin je mladi ruski liječnik sa zavidnom karijerom. Specijalizirao se iz kliničke pedijatrije na Institutu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i imunologiju.

2006. godine, Šišonin je otvorio kliniku za liječenje hipertenzije koja uključuje metode bez upotrebe lijekova.

Njegova klinika “Zdravlje 21. stoljeća”, jedna je od poznatijih u Rusiji, a sam doktor Šišonin je razvio i implementirao sustav liječenja, rehabilitacije i podmlađivanja osoba starije životne dobi.

Ono što liječnik Šišonin najbolje liječi je visok krvni tlak

On objašnjava da mišićni spazam sužava krvne žile, zbog čega se količina krvi koja prolazi kroz nju smanjuje. A da bi dobio potrebnu dozu kisika, mozak šalje signal srcu da pumpa više krvi. Kao rezultat, srce radi brže te pumpa pravu količinu krvi kroz stegnute žile, a tlak se povećava. Tako se razvija hipertenzija.


“Hipertenzije se možete riješiti na dva načina: vježbanjem ili djelovanjem na sam grč masažom. Događa se da osoba dolazi s mnogo hipertenzivnog iskustva, žali se da se ne osjeća dobro, govori koliko tableta je popio… Stavite ga na kauč, dodirnite vrat, i vidjet ćete da je tvrd kao kamen.

Ako ga počnete masirati – on će vrištati. Poslije masaže, nakon nekoliko minuta doći će do olakšanja, a tlak će se normalizirati.

Tablete za tlak se ponašaju drugačije

Dok jedne tablete ubrzavaju rad srca, druge interzivno uklanjaju napetost iz vrata, što smanjuje tlak. Treće će poboljšati sposobnost mozga da apsorbira kisik iz krvi. Kao što se može vidjeti, tableta ima cilj eliminirati simptome, a ne da liječi uzrok.”

Doktor Šišonin je uvjeren da pravilne vježbe mogu opustiti mišiće vrata, te potpuno izliječiti visok krvni tlak. On je razvio tjelovježbe za one koji pate od glavobolje, vrtoglavice, nesanice, oštećenja pamćenja, bola u ramenima i vratu.

Prva dva tjedna se preporučuje da se svaki dan vježba ova gimnastika. Nakon 14 dana se rade vježbe samo 2 do 3 puta tjedno.

 

 

KREN ZDRAVO: https://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/simptomi/spazam-uzroci-simptomi-i-kako-izlijeciti-misicni-spazam

Scroll Up