Alkemija portal

mjesto gdje preporuka pretvara IDEJU u zlato

Večeras: Klupska atmosfera Ilije Rudmana u LIVE prijenosu

CLUBZONE LIVE STREAM

USKORO UŽIVO Klupska atmosfera Ilije Rudmana u dosad neviđenom prijenosu

Studio LIVE Sessions donosi Iliju Rudmana u vaš domFoto: Nova Studio

Ilija Rudman dobro je poznato ime svim klubovima koji etabliraju sam vrh svjetske DJ scene, a upravo on otvara subotnje live sessione Club nights koje vam donosi DNEVNIK.hr i A1 Hrvatska.


Večeras ga imate prilike slušati od 21 do 23 sata, a izvedbu će pratiti majstor svjetlećih instalacija i digitalne multimedije, Ivan Marušić Klif koji će vas povesti na mjesta gdje nikada niste bili, u neke druge paralelne svjetove ili stvarnosti.

Ilija Rudman svoj opus temelji na vrhunskom zvuku koji stilski objedinjava 70-te i 80-te uz inspiraciju disca, funka i boogieja. Od 2002. godine uspješno vodi i vlastiti label Red Music Records koja okuplja ljude koji su postavili temelje glazbi koju voli, a koja je u Hrvatskoj sve popularnija.

Legendu hrvatske underground scene pratit će, kao i svake subote, majstor svjetlećih instalacija i digitalne multimedije, Ivan Marušić Klif, sa specijalnim vizualnim izvedbama. Svi će se partijaneri zasigurno oduševiti njegovim prisustvom. Klif spada u najintrigantnije domaće multimedijske umjetnike, a svoj izričaj bazira na implementaciji tehnologije u umjetničke svrhe. Stoga jedino što vam možemo poručiti je ”nema na čemu” i ”uživajte”.

U klupskoj atmosferi ovog dvojca uživajte večeras od 21 do 23 sata ovdje, odnosno na YouTube kanalu A1 Hrvatska. Pozovite frendove i simultano uživajte u dosad neviđenom prijenosu uživo.

Od ove subote, svaki vas tjedan očekuje nova glazbena poslastica. Već sljedeću subotu pratite Studio LIVE Session koji vam donose DNEVNIK.hr i A1 Hrvatska i partijajte uz Petra Dundova čiji harmoničan techno mnogi uspoređuju s radovima skladatelja poput Phillipa Glassa ili Jean Michela Jarra.

U međuvremenu, pratite naš Studio LIVE Session Mash up party time petkom i zagrijavajte atmosferu za vikend. Praznik rada završite u party atmosferi s DJ-icom Reom koja inače teško ima slobodne termine za gažu.

Prilikom Studio LIVE Sessiona komentirajte, šaljite pozdrave i svakako podijelite zabavu sa svojim prijateljima iako fizički ne mogu biti s vama. Iako fizički razdvojeni budite plesno povezani!

izvor: DNEVNIK.HR

Scroll Up