Predavanje: Kako staviti fokus na bitno za vrijeme osobne i poslovne krize?

BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE:
“Kako staviti fokus na bitno za vrijeme osobne i poslovne krize?”

Predavanje će se održati na Zoom platformi, a svi prijavljeni dobit će dan prije link za prijavu

Sadržaj:
Usprkos krizi moramo nastaviti živjeti i poslovati, a to znači prilagoditi se novonastaloj situaciji.

Kako se fokusirati na bitno, ostati miran, zadovoljan i produktivan u doba osobnih i poslovnih kriza govore naši gosti Marina Kolar (u ulozi voditeljice), Zoran Salopek i Kata Leutar.

Uključite se i poslušajte konkretne primjere i učinkovite metode koje će i vama pomoći da se usredotočite i izvučete najbolje iz novonastale situacije.

__
Marina Kolar je poduzetnica (Konekta), certificirana trenerica/advisor CH-Q metode, stručnjakinja za razvoj biznisa, karijera i kompetencija.

Svoja radna mjesta uglavnom je stvarala. Fokusirajući se na bitno postigla je značajne rezultate svojim projektima, a osobni i poslovni rast rezultirao je razvojem karijere stepenicu po stepenicu: od stvaranja nečega iz ničega, preko vodećih pozicija (direktorica, voditeljica prodaje za HR, voditeljica (EU) projekata, trenerica…) do poduzetništva.

Vjeruje da svaki čovjek može naći ili stvoriti posao na kojem može ostvariti svoje potencijale.

Kroz edukacije i savjetovanja pomaže ambicioznim pojedincima i malim tvrtkama ostvariti svoje ciljeve i izgraditi uspješan biznis radeći pametnije, a ne više.

__
Zoran Salopek

Kao srednjoškolac i student živio je u siromaštvu, hranio se u Caritasu i radio teške fizičke poslove. Danas je čovjek s velikim iskustvom u biznisu samostalno i unutar korporacije, ali i unutar akademskih krugova. Nakon rada na fakultetu i u privatnom sektoru uspješno se upustio u razvijanje vlastitog biznisa u turizmu, poljoprivredi, građevini i investicijama. Od skromnih početaka do danas, prije 40. rođendana, Zoran kroz sve što je radio i što radi provlači motive samo-motivacije i učenja, te neustrašivosti i upornosti u svakom pothvatu, a njegovu autobiografiju s osvrtom na osobni razvoj, knjigu “Neboder života”, objavila je izdavačka kuća Planetopija.

__
Kata Leutar

NLPt terapeut, NLP Coach i magistrica ekonomije. Poduzetnica koja živi svoju strast i vjeruje u resurse i potencijale u ljudima, te svojim klijentima profesionalno pomaže u korištenju istih.

Nakon 8 godina rada u privatnom i korporacijskom sektoru odlučila se da svoje iskustvo, stečeno znanje i kompetencije stavi na raspolaganje firmama u razvoju organizacije i pojedincima kao podrška u njihovom osobnom i poslovnom napretku.

Koristi najefikasnije metode iz područja humanističke psihologije te se fokusira na aktiviranje klijentovih potencijala u traženju rješenja i postizanju ciljeva. Smatra da je ključ uspješnog poslovanja integritet, transparentnost i preuzimanje odgovornosti za sve što radimo i za ono što propuštamo napraviti.

Akreditirana je od strane najpriznatijih europskih i svjetskih krovnih organizacija – HANLP, IN ICI, DVNLP, EANLP te radi pod supervizijom dr. Nade Kaiser, psihoterapeutkinje i međunarodne edukatorice s više od 35 godina iskustva.

Obožava svog psa i on obožava nju i tako živi svoju filozofiju življenja win-win strategije.
_

prijave: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqlwbByK6wcih289aF_UwtOOenIpnuQl-NR2cBdMf-uskMTA/viewform