Newsletter: DRŽIMO SE!

DRŽIMO SE!
ONLINE: https://mailchi.mp/28c14ede9fd4/alkemija-informacije-12236718

 

 

Novi zakon o Privatnosti podataka promijenio je pravila oglašavanja. ALKEMIJA PORTAL Vam izlazi u susret .. Pošaljite informacije koje želite objaviti na: Alkemija.portal@gmail.com ili podijelite svojim prijateljima. Mi imamo mogućnost i podijeliti ćemo na našu listu čitatelja u Hrvatskoj.
Ovu poruku možete pogledati i u WEB PREGLEDNIKU… OVDJE

PREDSTAVLJAMO
ALKEMIJA PORTAL
Alkemija, mjesto gdje preporuka pretvara IDEJU u zlato
Zaglavile se plavuša i crnka u liftu..
Plavuša: UPOMOC, UPOMOC…..!
Crnka: Bolje da vicemo zajedno.
Plavuša: ZAJEDNO, ZAJEDNO…!
Kaže Perica Ivici:
– Dođi danas kod mene, nemam nikog kod kuće.
Došao Ivica, zvoni, zvoni kad ono stvarno nema nikog kod kuće.

Šta jedu vjeverice u Grčkoj? – Žiros
Razgovaraju dvije plavuše:
Vidiš, svake godine se sve manje beba rađa.
Da, zato nam opada mentalitet!
22.3.2020.
ROĐENDANI: Danas 100. rođendan slavi Josip Joža Manolić
IVANČICA NAS HRABRI

Facebook.com/Ivancica.Matusa

Dok sam se jutros pošteno ljuljala s krevetom, u nemogućnosti da napravim išta tek sam mogla gledati u strop i čekati da mi padne na glavu, osjetila sam strah. Ali ne strah od stropa, jer sve bi završilo odmah i gotovo.

Znate za “strah Božji”, e taj!
Složit ćete se sa mnom da postoji Sila u svemiru, Stvoritelj svega što postoji, Izvor, za mene je to Bog, a i ne morate se složiti sa mnom. Ja ću ipak napisati kako ja vidim ovo što nam se sada događa .

Nitko od nas nije savršen, nisam ni ja, ni blizu, al’ se trudim mijenjati se, “rudarim” polako po sebi, svim mogućim alatima…

Znamo da je korizma i svi bismo mogli otprilike nešto reći o njoj, barem ono: “Ja ne jedem slatko!” 😀
A eto nam kušnje: Corone (tko je kušao Isusa u pustinji)! Jesmo li prošli na testu? Pokazali smo svi zajedno svoju bezobzirnost, sebičnost, oholost i poharali smo trgovine kupujući zalihe svega i svačega za svoju guzicu, ne razmišljajući o onima koji će doći u trgovinu poslije nas. Snimali zalihe i hvalili se njima na društvenim mrežama. Iako imamo dobre zdravstvene kapacitete i požrtvovne ljude u njima koji bi nas mogli izliječiti u slučaju potrebe, ni njihovih upozorenja ni mjera zaštite nismo se pridržavali. Prepustili smo se uglavnom strahu, panici i bezumlju, dali smo priliku zlu da se razmaše, uđe previše među nas.

Ovaj potres za mene, glas je Stvoritelja (Boga)! I samo je znak da je On jači od svega zla (sad Corone), koje nas tjera u “mišje rupe”, koje nas tjera u strah. Ovo nam je opomena! Moglo je i nekoliko stupnjeva jače zatresti…a nije! Ne čekajmo opomenu pred isključenje!

“Ne bojte se!”♥
Ivančica

NARUČI MOJU KNJIGU “ZAKLJUČANA” wwwZaljucanaEU_cd NARUČI OVDJE svoju otisnutu knjigu. Broj računa za donaciju: HR4723600003215246981 Požuri, ostalo je još malo primjeraka za narudžbu. nastavak→
PRIJAVA NA BESPLATNI NEWSLETTER
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I OSTALE INFORMACIJE
Hrvatska Radio Televizija Uživo https://hrti.hrt.hr/live/radio
N1 televizija http://hr.n1info.com/Video/LIVE-TV
Sancta Domenica 19. ožujka u 14:54 · Javno
Cijenjeni korisnici,
Odlukom nadležnih tijela, od 19. ožujka, trgovine specijalizirane za prodaju elektroničkih uređaja, pa samim time i sve fizičke SD trgovine, privremeno se zatvaraju radi suzbijanja daljnjeg širenja zaraze virusom COVID-19 u stanovništvu.
Kupnju artikala iz našeg asortimana možete nesmetano nadalje ostvariti putem našeg webshopa www.sancta-domenica.hr uz mogućnost plaćanja do 36 rata te brzu, pouzdanu i BESPLATNU dostavu na željenu adresu uz brojne druge akcijske pogodnosti.
Uobičajeni rok isporuke artikala je 1-5 radnih dana, osim u slučaju da na samim artiklima nije napomenuto drugačije te se za isporuke koriste vodeće hrvatske dostavne službe bez ikakvih trenutačnih zastoja u rokovima isporuka.
Sve pozivamo na odgovorno individualno ponašanje u novonastaloj situaciji, štitite sebe i druge, a posebice starije!
Vaša Sancta Domenica
Saznajte više -> http://bit.do/obavijest_o_zatvaranju
NEKOLIKO OBJAVA IZ PROŠIH IZDANJA…

ZOO PRODUKT veleprodaja hrane i opreme za kućne ljubimce.
Robu prodajemo diljem Hrvatske po svim trgovinama za kućne ljubimce, veterinarskim ljekarnama, vrtnim centrima i poljoapotekama, kao i ostalim trgovinama široke potrošnje. Hrana i oprema za PSE, MAČKE, PTICE, GLODAVCE I AKVARISTIKA. Info: 01.6140279 zoo-produkt@zg.t-com.hr
MA-LA
Tradicijsko naselje u Brodarcima nadomak Karlovcu. Posjetite tradicijsko naselje kojima imamo suvenire, radionicu za izradu i muzej sa 70-ak nošnji – čuvajući od zaborava hrvatsku folklornu baštinu. Smještaj: 10-12 osoba. Hrana: vlastita kuhinja (25-30osoba), priprema u vlastitom aranžmanu: roštilj, kotlovina, ražanj, peka, catering, vanjski restorani prema udaljenim destinacijama. Boravak u prirodi na imanju: druženje, radionice, kuhanje, šetnje na imanju te u okolici, kupanje, boravak u vrtu te upoznavanje sa temeljnim radovima na povrtlarstvu. Sveta Margareta 25, 47000 KARLOVAC – Email: cvangic@net.hr Mob: 0912121253 i 091.4141453
Promotivni proizvodi : Tim smo ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji promotivnih proizvoda.
Promotivni proizvodi su raznorazni proizvodi koje možemo pronaći u svakodnevnom životu, ali koji apliciranjem logotipa određene tvrtke postaju njihov proizvod i predstavljaju istu pred klijentima i suradnicima. Misao vodilja naše odluke da se bavimo proizvodnjom promotivnih proizvoda je da za svoje klijente pronalazimo proizvode koji će ih reprezentativno predstavljati, da budu kvalitetni, uvijek u maksimalnom omjeru kvalitete proizvoda u odnosu na budžete kojima klijenti raspolažu u datom trenutku. tel: +385(0)16115491 e-mail: umbrella@umbrella.hr

VTQ Paneli – multimedijalni uređaji i software za interaktivno preteraživanje sadržaja dodirom i daljinsko objavljivanje digitalnih reklama 24h.
Telefon: +385 91 9005699 WEB: www.vtqpanel.com
PROFESIONALNI DIFUZORI MIRISA QUELLIDELNASO by Select One Zagreb
Profesionalni difuzori mirisa QuelLiDelNaso namijenjeni su za raspršivanje mirisa na bazi eteričnih ulja u prostorima do 8000m3. Ovisno o potrebama korisnika dostupno je više modela uređaja koji će na najbolji način izvršiti zadatak parfumiranja prostora. Stoga uređaji Q omogućuju maksimalne rezultate uz izuzetno malu potrošnju eteričnih ulja. Svi modeli QuelLiDelNaso difuzora mirisa su predviđeni za rad na jedan od dva načina: Mogu raditi neovisno – ispuštaju miris direktno u prostor iz samog uređaja. Mogu se spajati na postojeće sustave ventilacije – ovo je posebno bitno kod većih prostora.SELECT ONE E_MAIL: info@select-one.hr

ZAŠTO je šećer tako loš?
Šećer je posvuda; zapravo je u 80% zapakirane hrane.
Jeste li znali da…
Šećer izaziva ovisnost i ostavlja trgove u tijelu.
Ne samo da povećava razinu energije prema gore i dolje, već može učiniti isto i sa vašim hormonima. Vremenom, stalne fluktuacije ostavit će ih neuravnoteženima i neće raditi onako kako bi trebale.
Kad jedemo šećer, inzulin oslobađa gušterača kako bi se uklonila glukoza iz krvi. Na kraju, ovaj stalni zahtjev, pomiješan s visokom razinom inzulina i glukoze, dovodi do gušterače da proizvodi manje inzulina tijekom vremena, što uzrokuje inzulinsku rezistenciju – preteču dijabetesa.
Također, ako se energija iz šećera ne sagorijeva ubrzo nakon konzumacije, pretvara se u masnoću i pohranjuje se u tijelu.
Saznajte zašto biste trebali razmotriti odustajanje od šećera.

POST I VJEŽBANJE – KAKO SPOJITI OVO DVOJE?
Postoji nekoliko točaka na koje morate obratiti pozornost prilikom kombiniranja posta (npr. Povremenog posta) i vježbanja:
Ako pokušavate smršaviti, vrlo je važno da smanjite unos kalorija umjereno i da ciljate na gubljenje samo 0,5-1% tjelesne težine tjedno.
Uključite treninge snage i puno proteina u svoju prehranu da sačuvate mršavu mišićnu masu (oko 20% ili više vašeg ukupnog unosa energije treba biti u proteinima).
Pokušajte odraditi treninge PRIJE najvećeg obroka u danu. Ako planirate kombinirati intenzivne vježbanje i post, najbolje je konzultirati se sa nutricionistom i profesionalnim vježbanjem.
7vježbi koje možete činiti u krevetu
Ruke-ramena u “piljenje”
Namjena: tonira i proteže ramena i gornji dio leđa.
Što učiniti: Dok ležite na leđima, stavite ruke uz bok. Pomaknite desnu ruku i rame prema desnom stopalu. Zatim podignite desno rame prema glavi, a istodobno kliznite lijevu ruku i rame prema lijevom stopalu. Zatim podignite lijevo rame prema glavi, istovremeno spuštajući desnu ruku i rame prema desnom stopalu. Ponovite pet puta sa svake strane, pomičući ramena gore-dolje poput pile.

Lakat-koljeno trbuhom
Svrha: Jača trbušne mišiće uz istovremeno povećanje otkucaja srca (poboljšava snagu i izdržljivost srčanog mišića).
Što učiniti: Dok ležite na leđima, podignite koljena i, koristeći trbušne mišiće, podignite gornji dio tijela prema njima. Savijte ruke tako da vam laktovi budu usmjereni na koljena. Dovedite lijevi lakat prema desnom koljenu, a zatim se vratite u početni položaj. ……..
…. NASTAVAK NEWSLETTERA: >>>OVDJE

Mršavljenje, kondicija i pravilno disanje OSOBNI TRENING I SAVJETOVANJE na KAIDO Newsletter (prijava ovdje FitNatCro OVDJE PRIJAVA)

Prljavo kazalište u Areni Zagreb.
PRLJAVO KAZALIŠTE – HEROJI ULICE (LIVE AT ARENA ZAGREB)
Prljavo kazalište Heroj ULICE
PRIJAVA NA OVE INFORMACIJE
Pošaljite informacije koje i Vi želite objaviti na našu listu primatelja.
Podijelite NEKIM svojim prijateljima a mi ćemo na našu CIJELU listu.
SVI SRETNI I SVE BESPLATNO!
DOVOLJNO JE REĆI: “VAS SMO PRONAŠLI NA ALKEMIJA PORTALU”
Nije dozvoljeno neprimjereno dijeljenje ovih informacija.
KONTAKT MAIL: Alkemija.portal@gmail.com
Ovaj newsletter ćemo slati svaki dan i pripremati informacije koje bi vas mogle zanimatl. Sljedeće izdanje govori o prestanku ODJAVA ODMAH I PRIJE ČITANJA CIJELE PORUKE
Ovaj newsletter ćemo slati SVAKI dan i pripremati informacije koje bi vas mogle zanimati. Ukoliko vam je dosta ovih poruka…. . ODJAVA ODMAH I DEFINITIVNO
Sljedeće izdanje govori o zdravstvenim aspektima i stresa, Kako razbiti naviku dodirivanja lica, i važnim telefonima.
Facebook.com/AlkemijaPortal Facebook.com/AlkemijaPortal
Podijeli ovu objavu Podijeli ovu objavu
UREDNIK OVOG NEWSLETTERA: Alen Duka, Zagreb

Alkemija Portal ne jamči za ispravnost informacija navedenih u prethodnim objavama. Molimo, provjerite pozivom na telefone ili posjetom internet stranicama koje su navedene gore. SVe mail adrese i privole dobivene su putem GDPR formulara na stranica PRIJAVA NA NEWSLETTER.
Pozor, ovaj Newsletter nije zdravstveno savjetovalište niti govori o ozdravljenju bilo koje vrste. Čitatelji su dobrovoljno prijavili svoje sudjelovanje u svim aktivnostima Programa. Neke fotografije su pod Copyright pravom. Copyright © 2020 Alkemija .com, Sva prava pridržana.

Želiš li promijeniti način na koji primaš ove poruke? Možeš modificirati postavke update your preferences ispisati se s ove liste ODJAVA / unsubscribe from this list.

This email was sent to <>
why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences
Alkemija.com Portal · Trnje · Zagreb 10000 · Croatia

ONLINE: https://mailchi.mp/28c14ede9fd4/alkemija-informacije-12236718