Film ‘Gospoda’ s Matthewom McConaugheyjem 19.4. besplatno

U nedjelju ćemo cijeli dan moći besplatno pogledati film ‘Gospoda’

 

  • U nedjelju 19. travnja, film redatelja Guyja Ritchieja bit će dostupan potpuno bez naknadne u digitalnim videotekama
  • ”Gospodu” ćeš moći pogledati videotekama tvog operatera MAXtv, A1, Iskon i OptiTV
  • Izvrsnu glumačku postavu čine Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell i Hugh Grant

Neki od nas su krajem siječnja pojurili u kina pogledati novi film redatelja Guyja Ritchieja ”Gospoda” u kojem je okupio odličnu glumačku postavu. Onima koji film nisu stigli pogledati u kinima ili ga žele još jednom gledati, ove nedjelje se pruža jedinstvena prilika. Naime, sutra, 19. travnja, u digitalnim videotekama operatera MAXtv, A1, Iskon i OptiTV cijeli dan će se ‘Gospoda’ moći pogledati potpuno besplatno.

 | Autor: imdbIMDB

Odlična glumačka postava koju čine Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell i Hugh Grant oduševit će te u ovoj akcijskoj komediji. Redatelj Guy Ritchie, bivši Madonnin suprug, vratio se ovom žanru nakon niza uspješnica kao što su ”Zdrpi i zbriši”, ”Sherlock Holmes” i ”Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške”.

 | Autor: imdbIMDB

Radnja filma prati američkog iseljenika, kojeg igra McConaughey, a koji je u Londonu izgradio vrlo profitabilno narko carstvo preprodajom marihuane. Kad se pročuje da želi prodati svoj biznis, niz slikovitih kriminalaca pokrenut će lavinu spletki, zavjera, podmićivanja i ucjenjivanja u nadi kako će mu uspjeti preoteti njegov teritorij. Možemo ti garantirati kako ti neće nedostajati smijeha, ali i napetih trenutaka. Ovo je odlična zanimacija za nedjelju, mi ćemo ga sigurno pogledati.

 

https://miss7.24sata.hr/lifestyle/odlicna-vijest-sutra-cemo-cijeli-dan-moci-besplatno-pogledati-film-gospoda-s-matthewom-mcconaugheyjem-30175