Snimite kratke videiće u kojima mutite, pečete, okrećete, mažete i s-mažete PALAČINKE.

PRenosimo objavu: Mo Pričalice. Njene izvrsne ideje i pokretačka snaga je nevjerojatna. Za djecu SVE ! Točkice Mo Pričalice Točkice Mo Pričalice
Dragi svi!

U linku je moj prvi novinarski uradak nakon pauze od OSAM godina.
Sve sam snimila i MONTIRALA na mobitelu. (Što je popriličan napor i za vrhunske majstore tehnike).
Jako , jako , JAKO sam ushićena rezultatom.
JEDNAKO kako sam počašćena i ovim PREdivnim gostom, Ivanom Petranovićem, (Sebastian Doe ) kojemu je pripala ta divotna čast gostovati u prvom nastavku serijala MOja Hrvatska   

Raspjevani učitelju, HVALA TI što MOju Hrvatsku činiš divnim mjestom za život   

 

Mobitel u ruke i – snimajte se.
Snimite kratke videiće u kojima mutite, pečete, okrećete, mažete i s-mažete PALAČINKE.
Snimite sebe, djecu, bake, djedove i sve koji se nalaze u vašoj obitelji, a pooooznata im je uživancija u najpopularnijem desertu na svijetu.
Ples za štednjakom, ples s palačinkom, jurnjava oko stola, musavi obraščići, žvakanje, igra, smijeh, veselje i svaka kreativna ludost s palačinkom u glavnoj ulozi je dobro došla.
Šaljite mi vaše snimke u inbox.
IDEMO SE IGRATIIIII….
Ako prikupimo dovoljno kreativnih kadrova, krećemo raditi masovni spot za ovoljetni must bake hit Sebastiana Doe – PALAČINKE.
Imajte na umu da će spot biti vidljiv i djeljiv na youtubeu pa ćemo vaše snimke smatrati danim nam dopuštenjem za objavu.

“MOja Hrvatska” autorski je serijal nadahnjujućih priča o Hrvatskoj. Takve inspirativne priče pričaju ljudi, lokacije, događaji, inicijative, manifestaciie i kreative. U svojim video prilozima, intervjuima, reportažama… prenosit će vam ih Mo Pričalica. Gost prvog nastavka je Ivan Petranović Raspjevani učitelj iz OŠ Ivan Merz u Zagrebu koji u vrijeme pandemije Coronavirusa vozi svoj bicikl po Zagrebu i okolici i održava kratke, ali vesele i slatke satove glazbe pod prozorima svojih učenika, ali i svih ostalih koji žele čuti njegovu svirku. Dovoljno je nazvati ga….