Kreveti i vrtne garniture ručno kovane izrade

Firma sa bogatim asortimanom i širokom lepezom proizvoda (stilskog namještaja) počinje djelovati na tržištu Italije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i šire od 2006. godine.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva na talijanskom tržištu,sa mnogobrojnim talijanskim (brend) kompanijama sa prepoznatljivim imidžom i tradicijom nastoji ponuditi BiH tržištu,kao i tržištu zemalja iz Regiona,potpuno novu liniju proizvoda iz asortimana stilskog namještaja sa prepoznatljivim talijanskim dizajnom kojeg čini mix modernog i klasičnog.

Na taj način se nastavljaju strateška opredjeljenja zasnovana na Misiji / Viziji menadzmenta poduzeća, a s ciljem proširenja proizvodnog programa i penetracije na nova trzišta, prvenstveno trzište BiH i susjednih zemalja iz Regiona.

Informacjie mailom: oglasi@alkemija.com oznaka “kovani namještaj”

Kompletan asortiman (elementi i proizvodi) izrađeni su od specifičnih visokokvalitetnih materijala koji garantiraju kvalitetu, ljepotu oblika i savršenstvo dizajna.

Uz primjenu talijanske tehnologije i domicilnih stručno osposobljenih kadrova (iskusnih majstora i zanatlija sa dugogodišnjim iskustvom) postignut je vrhunski efekat pretočen u elemente i proizvode stilskog namještaja od  izuzetnog dizajna i kvalitete.

Radi svega naprijed navedenog cijenjeni klijenti nadamo se da ćete kroz proizvodni asortiman firme prepoznati talijanski dizajn u bosanskom proizvodu, a koji će istovremeno zadovoljiti Vaš cijenjeni ukus, ispuniti Vaše zelje, ostvariti Vaše snove i zadovoljiti Vaše potrebe.

 

DOBRO DOŠLI U VAŠ DOM IZ SNOVA……

 

 

Informacjie mailom: oglasi@alkemija.com oznaka “kovani namještaj”