PREPORUKE


ŠKOLOVANJE U CENTRU HIPNOZE, Zagreb

Osnovna metoda – teorija – praksa – namjena Školovanje je popraćeno skriptom sa detaljnim uputstvima (kako koristiti sugestije, kako snimati i reproducirati, kako sastavljati sugestije). Školovanje je popraćeno pisanim i zvučnim materijalom (skripta i cd za produbljivane hipnoze) Continue reading “ŠKOLOVANJE U CENTRU HIPNOZE, Zagreb” »


OMIŠKE GUSARSKE VEČERI 2014 – program

PROGRAM OMIŠKIH GUSARSKIH VEČERI Continue reading “OMIŠKE GUSARSKE VEČERI 2014 – program” »


Povoljne međunarodne prodaje predmeta i usluga TripleClicks

 

Povoljne prodaje 

 

 

Želite li kupiti povoljne predmete ili usluge. Pogledajte sljedeće stranice: ALKEMIJA TRIPLECLICKS OGLASI >>>

TripleClicks  POSEBNA PONUDA

Želite li kupiti povoljne predmete ili usluge. Pogledajte sljedeće stranice:  OGLASI >>>

 

 


 

 

 


Prihvatite dodatni posao

Fenomen na internetu koji svima omogućuje da rade ono što vole

Continue reading “Prihvatite dodatni posao” »


Vjenčani planer, ANTROPOTI Zagreb

Pronašli smo stručnjake s kojima će Vaš dan vjenčanja biti u savršen. Continue reading “Vjenčani planer, ANTROPOTI Zagreb” »


Paket Feng Shui i numerologija

Paket Feng Shui i numerologija se sastoji od knjiga: “Feng Shui – praktični vodič” i “Numerologija – za svaki dan“. Također uz paket dolazi i poklon knjiga “7 navika uspješnih ljudi“, te besplatna poštarina
Continue reading “Paket Feng Shui i numerologija” »


franchising.EU najveći portal franšiza uz Europi

Potraži svoju franšizu u čitavoj Europi! 

Continue reading “franchising.EU najveći portal franšiza uz Europi” »


ALKEMIJA 2012 u brojkama

 

  

Uz želju za uspješnom Novom godinom, ALKEMIJA portal rezimira brojke u 2012. godini:

  • 40.000 posjetitelja

  • 72.000 pregleda stranica

  • 25.000 posjetitelja iz Hrvatske

  • 22.500 novih posjetitelja

  • 800 novih objava

  • 12 novih zemalja u kojima se čitala Alkemija

  • i još rastemo

 Hvala Vam, staff Alkemija Portala

 

 

 


Prodaje se potpuno uređen proizvodni pogon, Poličnik kod Zadra

Prodaje se potpuno uređen proizvodni pogon od 1800 m2 zajedno sa 6500 m2 terena i svom potrebnom dokumentacijom u gospodarskoj zoni Poličnik kod Zadra. Continue reading “Prodaje se potpuno uređen proizvodni pogon, Poličnik kod Zadra” »


Naručite pismo Djeda Mraza te stiže na adresu djeteta s markicom i žigom

Razveselite svoju djecu, unuke ili nećake posebnim pismom Djeda Mraza naslovljenim na ime djeteta.

Pismo Djeda Mraza otisnuto je na kvalitetnom papiru, te stiže na adresu djeteta u vizualno prepoznatljivoj koverti s markicom i žigom Djeda Mraza. Continue reading “Naručite pismo Djeda Mraza te stiže na adresu djeteta s markicom i žigom” »


FASHION FESTIVAL CROATIA

FASHION FESTIVAL CROATIA VARAŽDIN 2013.
je savršena prilika da otkrijete i upoznate trendove za sljedeću sezonu, kao i pronalaženje komada odjeće od nekih novih, a talentiranih mladih hrvatskih dizajnera i brandova, ili vjenčanice, idealnog make up-a, frizure…
Vjerujemo da će Vam se svidjeti kako moda, dizajn i ljepota nisu rezervirani samo za odabrane, već su dostupne svima.
Očekujemo Vas od 7. do 9. 06. 2013. Continue reading “FASHION FESTIVAL CROATIA” »


Moćna osoba | AFA alge

Pogled gotovo dječački, riječi blage, nastup nedvosmislen, bez silovanja trenutka, ali sve toliko jasno dorečeno da ne trpi suprotstavljanje. Gledajući ga u njegovom prvom nastupu promislila sam „ovaj čovjek ima neku drugačiju spoznaju“. Continue reading “Moćna osoba | AFA alge” »


Lako ljetno štivo

Ljeto je vrijeme za biti mlad i nestašan, što se ne događa samo od sebe. Zato, ako želimo uživati u nevjerojatnom ljetu dajmo sebi priliku, budimo otvoreni za nova iskustva, za izlet u neistražena područja, jer je to najbrži put do cjelokupne obnove i zabave. Continue reading “Lako ljetno štivo” »


Putujuće čovječanstvo

Putujuće čovječanstvo je knjiga J. Krippendorfa, iz 1984 g , sa temom kako je ljudsko društvo, koje se ranije držalo jednog prebivališta, zahvatilo veliko gibanje.
Pisac, koji sebe naziva istražiteljem slobodnog vremena i turizma, na samom početku knjige kaže: Continue reading “Putujuće čovječanstvo” »


Moćna panaceja

Zaludu nam sva ljubav svijeta, ako ljubavi sami za sebe nemamo. Ljubav prema sebi oslobađa, donosi samopoštovanje i samopouzdanje, unosi svjetlo u mrak naše duše. Ona kreira unutarnji mir i usredotočenost, a iznad svega hrabrost za autentični izražaj, bez ovisnosti o mišljenju drugih, bez njihovog odobrenja i bez želje da ih impresioniramo.

Continue reading “Moćna panaceja” »


Gastronomika.hr recepti: Pileći curry


Gastronomika.hr recepti: Pureći ražnjići s porilukom

pureći ražnjići s porilukomPureći ražnjići s porilukom

Continue reading “Gastronomika.hr recepti: Pureći ražnjići s porilukom” »


UdarnoNews – Neovisni hrvatski portal

UdarnoNews.net je moderan web portal koji se bavi najaktualnijim temama iz Hrvatske i svijeta. Svakodnevno objavljujemo najnovije informacije i događanja u Hrvatskoj, svijetu, sportu, glazbi, crnoj kronici i sl. Continue reading “UdarnoNews – Neovisni hrvatski portal” »


U srijedu ponovno vrijeme za kavu, čaj i origami, 8.2.2012


inDalmazia, turistički web portal na talijanskom

Nudi se prezentacijsko mjesto na inDalmazia, web portalu na talijanskom i jednom od najvećih turističkih portala za talijanske turiste u Hrvatskoj. Continue reading “inDalmazia, turistički web portal na talijanskom” »


Ankica Tomić, roman “Naročito ljeti”

DOBITNIK KNJIŽEVNE NAGRADE V.B.Z.-a ZA NAJBOLJI NEOBJAVLJENI ROMAN 2011. GODINE

i Kiklopa 2012. za DEBITANTSKU KNJIGU GODINE

“Lica koja smo ponijeli u sjećanjima, predmeti koje pamtimo, rečenice koje su nam izgovarali, prva selidba koja je činjena za naše, i uvijek samo za naše dobro; sve se to jednoga dana otjelovljuje u tekst. Prešućen, napisan, objavljen, nagrađivan.” Julijana Matanović Continue reading “Ankica Tomić, roman “Naročito ljeti”” »


Amazon.com POSEBNA PONUDA KNJIGA

Želite li kupiti knjige po povoljnim cijenama s dostavom na adresu napravili smo poseban izbor izdanja STRUČNE LITERATURE Continue reading “Amazon.com POSEBNA PONUDA KNJIGA” »


HK MONT: proizvodnja i montaža garažnih i industrijskih vrata, automatizacija kolnih ulaza

SEKCIJSKI PANELI , BRTVE, VODILICE, OPRUGE, MOTORI. Sva Vrata se mogu isporučiti u veličini i širini koju Vi želite. Sekcijska vrata otvaraju se podizanjem horizontalno pod strop i time omogućuju maksimalnu iskoristivost prostora.  Naše desetogodišnje tvorničko jamstvo potvrđuje naše usmjerenje prema savršenoj tehnici i dugotrajnosti naših proizvoda. Continue reading “HK MONT: proizvodnja i montaža garažnih i industrijskih vrata, automatizacija kolnih ulaza” »


Kako vježbati u teretani ciljano za golf?

Velika razlika kod golf fitnesa i fitnesa opcenito je u tome sto nakon svake serije od otprilike 15 do 20 ponavljanja, istegnemo misice na kojima trenutno radimo. Tako postizemo bolju fleksibilnost i snagu misica.


Naruči vrhunsku reprodukciju djela domaćeg umjetnika i doniraj na www.PlavaPeraja.com

Danas je krenula velika promocija portala Plava Peraja.  Javite prijateljima: Naruči vrhunsku reprodukciju djela domaćeg umjetnika i doniraj. na www.PlavaPeraja.com Continue reading “Naruči vrhunsku reprodukciju djela domaćeg umjetnika i doniraj na www.PlavaPeraja.com” »


HIT: čestitke s vlastitim kućnom ljubimcem

Novogodišnje čestitke s vlastitim kućnom ljubimcem. Prestavljamo Vam novost i ideju za bolji svijet!. Pošaljite sliku svog kućnog ljubimca i tekst koji želite objaviti i sve će osvanuti na personaliziranoj novogodišnjoj čestitci. Continue reading “HIT: čestitke s vlastitim kućnom ljubimcem” »


Projekt ”Večera u Mraku”, 01.12.2011.

čast je i zadovoljstvo predstaviti Vam večeru u kojoj, privremeno lišeni vida, uživate na potpuno drugačiji način. Continue reading “Projekt ”Večera u Mraku”, 01.12.2011.” »


Na temu cijepljenja

Od jedne mame sam dobila mail kao odgovor na bilten o cijepljenju. Ona ima određena saznanja i pitanja, koja će vam možda biti interesantna, a također možete podijeliti i svoja iskustva ili komentirate na ovaj način. Continue reading “Na temu cijepljenja” »

POTRAGA ZA OGLASIMA
TEME

Dubrovnik city Shop

Game of Thrones memorabilia

Boškovićeva 7, DUBROVNIK Game of Thrones DUBROVNIK

PREPORUKA TJEDNA
logoMalaSkola_banner
sve_po_100_kockasti
Predstavite se i ponudite svoje usluge za cijenu od 100kn. Sve izravno i s jasnom ponudom i cijenom.
I JOŠ…

Al Barco Hotel, vino i Venecija

Oaza na putu za Veneciju, Rim i Milano. Posjetite nas, uz poseban popust!
PREPORUKE
OBJAVLJUJTE SVOJE VIJESTI

ŠTO JE ALKEMIJA?

Ako misliš da netko može imati koristi od tvog rada ili znanja - podijeli to. Nastala iz potrebe da se šalje što manje elektroničkih poruka, čitatelji šalju svoje prijedloge i objavljuju informacije na jednom mjestu - OVDJE. Pošaljite i vi poruku sa sadržajem proizvoda ili usluge ili popusta koji nudite ili važne informacije na oglasi@alkemija.com
ALKEMIJA, lista koja preporuku pretvara u zlato.
BESPLATNO

ISKORISTITE PRILIKU
UZ POKLON

U Tripleclicks uzmite bilo koji proizvod (možete iskoristiti samo iznos poklon-bona!) Vrijedi samo za NOVE ČLANOVE JAVITE SE >>>

NAGRADE
DOBITNICA KNJIŽEVNE NAGRADE V.B.Z.-a ZA NAJBOLJI NEOBJAVLJENI ROMAN 2011. GODINE:
Ankica Tomić, “Naročito ljeti” Nastavak >>>

PRIJEDLOG TJEDNA
ZOO PRODUKT Zagreb (1)
Želite dodati svoju tvrtku ili klub ili objaviti vijest na ovim stranicama. BESPLATNO, naravno! Krenite odmah!
PREDAJ OGLAS OVDJE <
BRZ OGLASI
PRIJEDLOZIkozjak_120531
PODUZETNIČKE IDEJE
Želite li svoje vlastite reklamne stranice u roku od 48 sati?
Vlastite internet stranice?  Potpuno samostalno upravljanje nakon postavljanja. Pripremite sve tekstove i do 100 slika koje želite smjetiti na 5 reklamnih stranica. Stranice su izgledom poput bilo koje stranice na internetu. Mogućnost postavljanja svojih slika i tekstova u bilo kojem trenutku preko interneta. Reklamirajte svoj posao, svoju izložbu ili predstavite svoju djelatnost - NA VLASTITOJ INTERNET ADRESI
Informacije na mail OVDJE
Vaše će stranice imati prioritet na Google pretraživačima cijelog svijeta i uštedjeti ćete na reklamiranju po tražilicama. Vlastita adresa, vlastita internet domena.
Informacije na mail OVDJE
FRULAreklama
by FRULA računala
Kad imate potrebu otisnuti nešto zaista hitno ovo je pravo mjesto za Vas! PRINT SERVIS
MALI BANNERI


MIKRO SERIJA
   
logoMalaSkola_banner
NA FEJSU
SURADNJA S PORTALIMA

Imate li portal koji se bavi dnevnom ponudom ili akcijskim prodajama?

Želite li ponuditi porizvod koji još nije dobio dovoljno mjesta na internetu? Javite se i pošaljite detalje i rado ćemo objaviti. Informacije na e-mail: oglasi@alkemija.com
PAR DETALJA…
ALKEMIJA INFO i OGLASI
E-mail: oglasi@alkemija.com
info

ALKEMIJA TRAŽI ULAGAČE

Djelujemo kao neprofitni portal u svrhu društvenog i poslovnog informiranja. Zato smo odlučili potražiti ulagače u razvoj Alkemija portala i njegovih funkcija. HVALA!
Alkemija, Croatian social and business information portal is looking for startup financing. So, we ask angel investors to join us. THANKS!
Copyright © 2009-2015 ALKEMIJA, podijelimo informacije!. INFO TELEFON: 098516852 ALKEMIJA lista koja ideju pretvara u zlato. (c). s Udrugom „Alkemija“ OIB: 23685179808 MB: 2774046 Broj iz matičnog registra: 21008574
Alkemija.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Alkemija.com slažete se sa korištenjem kolačića.