70% POPUSTA NA DVIJE PARCIJALNE MASAŽE LEĐA, VRATNE KRALJEŽNICE I RUKU + 50% POPUSTA NA OSTALE MASAŽE U ‘STUDIJU EXCELLENCE’ za 60 umjesto 200 kuna antistresnim masažama uklonite tegobe u vašim leđima

Napomene:

Ponuda se odnosi na dvije parcijalne masaže leđa, vratne kralježnice i ruku. Trajanje masaža je po 30min.

Nositelji kupona dodatno ostvaruju pravo na 50% popusta na dvije masaže po izboru.

Dva kupona možete koristiti, više kupona pokloniti.

Obavezna je najava na telefon radi rezervacije termina.

 

Ako srce i duša nose teret emocionalnog života, kralježnica zasigurno nosi teret fizičkog! A koliko neugodni znaju biti bolovi u leđima, rukama i zglobovima, ne trebamo niti napominjati… Postoji veliki broj čimbenika na koje ne pazimo, a itekako ugrožavaju naše zdravstveno stanje. Loše držanje, pogrbljenost pri sjedenju, loš spavaći položaj, neaktivnost… Mogli bi još dugo nabrajati što sve može uzrokovati bolove u leđima, no idemo vidjeti kako ih se riješiti. Ljudska ruka čuda čini, pa tako i kvalitetna masaža može ublažiti vaše tegobe, a s vremenom ih i sasvim ukloniti. Probajte pa ćete se uvjeriti!

Ponuda Studija Excellence uključuje čak dvije parcijalne masaže leđa, vratne kralježnice i ruku. Masaža stručnog osoblja ‘Excellencea’ poboljšati će cirkulaciju, koja će do bolnog dijela dovesti potrebne hranjive tvari što će posebno pomoći kod ozljeda i istegnuća, opustiti mišiće i potaknuti izlučivanje endorfina koji su prirodni analgetici. Osim ‘medicinskog’ djelovanja, masaža je i preventivna metoda protiv nakupljanja stresa i za olakšavanje emotivne i fizičke napetosti.

Surferi i surferice, neka bolna leđa i tegobe ostanu stvar prošlosti, a vi se preporođeni okrenite novim životnim radostima. Vaše tijelo će ‘uživati’ u novoj količini zdrave energije, sve će vas to učiniti manje umornima te spremnima za nove poslovne i druge obveze!

Studio Excellence.

Posebna pogodnost: Svakom korisniku ovih tretmana Studio Excellence daruje i 50% popusta na masaže po izboru!

Studio Excellence nudi usluge masaže, pedikerske usluge, kozmetiku, njegu lica, anticelulitne tretmane, aromaterapiju, depilaciju, frizerski salon te programe za mršavljenje.

U dugogodišnjoj praksi kozmetički studio posluje samo sa poznatim preparatima uglednih tvrtki, a gospođa Karmen i njezin iskusan tim svaku uslugu i izvedbu dovesti će do savršenstva!

Info o ponuđaču:

Studio Excellence (Baštijanova)
Baštijanova 35, Zagreb
Tel: 01/3640 – 176
E-mail:
Web: http://www.studioexcellence.com

OTVORI STRANICE WWW.UHVATIVAL.HR

[mappress mapid=”72″]