Ovaj preslatki brend za klince pokrenut je iz karantene

NOVI BREND

Zašto ovih dana ne biste podržali hrvatske brendove? Ovaj preslatki brend za klince pokrenut je iz karantene

MINAMI je brend za djevojčice stvoren u ožujku ove godine

Od brendova nakita preko onih s kolekcijama odjeće pa do brendova namještaja, igračaka i hrane, u novoj rubrici Super1 vas upoznaje s brendovima koje neumorno pokreću hrvatski kreativci.

Ime brenda: MINAMI

Brend je pokrenut: u ožujku 2020.

Brend se bavi: dizajnom dječje ženske odjeće.

Iza brenda stoji: konstruktorica odjeće s dugogodišnjem iskustvom u modnoj industriji, ali prije svega mama prekrasne djevojčice koja je i potaknula rođenje ove lijepe priče.

Pokrenula sam ga jer: ideja o stvaranju brenda MINAMI nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću. Vođeni tom idejom polažemo veliku pažnju kod odabira tkanina i funkcionalnosti svakog modela. U svaki model je uloženo puno truda i ljubavi kako bi zadovoljili očekivanja nove generacije roditelja koji žele kvalitetu ispred kvantitete. Naši modeli su za djevojčice uzrasta od dvije do deset godina.

Moje stvari možete razgledati i kupiti: putem Instagrama i Facebooka.

Cijene proizvoda kreću se: svaki model je unikatan i razvijan uz posebnu pažnju iz biranih tkanina tako da se cijena kreira ovisno od zahtjevnosti modela i vrsti tkanine.

Nove stvari u ponudi možete očekivati: svakodnevno pratite naše profile putem društvenih mreža za nove informacije.

izvor: S1 Telegram